miercuri, 30 aprilie 2014

Construiți închisori, nu biserici!

În ultima perioadă foarte mulți tâlhari au intrat în pușcării, iar alții urmează la rând. Ăsta e un lucru bun, dar din păcate aceștia nu stau mult acolo și nu li se confiscă averile colosale, făcute în mod fraudulos.

România e țara cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor din Europa. Nu e de mirare, din moment ce suntem cei mai înapoiați de pe continent. De mirare e faptul că, deși există multă credință(oarbă) și evlavie, există și multă minciună, hoție, fărădelege, iar cei mai cunoscuți și mediatizați infractori sunt politicienii. Aceștia intră în politică pentru a fura cât mai mult, într-o lăcomie absurdă, fără să le pese de pulime, de legi, sau de valori.

Ei nu vor construi școli și spitale, baze sportive, sau drumuri, ci își vor construi palate, își vor cumpăra mașini scumpe și își vor umple conturile cu bani negri, pentru ei și pentru tot neamul lor. Totuși, există riscul ca tâlharii să petreacă o mică parte din existența lor meschină într-un loc fără aur și mătăsuri fine, dar cu rugină și ploșnițe. Șocul pentru ei e foarte mare când ajung acolo, așa că le recomand pe această cale nefericiților: construiți inchisori pentru voi, și nu biserici pentru fraieri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu